Autors

Montse-aut
Montse Dulcet Valls és llicenciada en Pedagogia i diplomada en Pedagogia Musical per la UAB, compta amb el títol de Grau Professional de Música i un master de Pedagogia Musical del Conservatori de Barcelona i ha participat en cursos d’aprofundiment en l’ensenyament del piano, violí, direcció de cors o la pedagogia musical. Des de fa 19 anys és formadora de formadors a les universitats UAB, UB, UPC, UBlanquerna-RLL, el Col·legi Oficial de Logopedes i l’associació Rosa Sensat. Ha estat responsable dels tallers de Música i Llenguatge del master de Logopèdia de l’Escola de Patologia del Llenguatge entre 2006 i 2009, i actualment investiga i treballa en la creació d’un mètode que integri música i moviment corporal pel bon desenvolupament conscient i cognitiu de les persones. També col·labora en la revista Piu-Piu i en projectes pedagògics com Nascuts per Llegir, impulsat per la Diputació de Barcelona, els CAPS i la Xarxa de Biblioteques de Catalunya. És coautora, junt amb Frederic Sesé, del llibre de text de 6è de Primària, Tram Música 6 (La Galera, 2009).

Marta-aut
Marta Bertran Ramon és llicenciada en Pedagogia per la UAB i compta amb masters en Logopèdia, Intervenció en Dificultats d’Aprenentatge (ambdós per l’Institut d’Estudis Superiors), Logopèdia en la Primera Infància (per l’Escola de Patologia de Llenguatge) i Musicoteràpia (per ISEP-Barcelona), així com amb un postgrau en Rehabilitació de la Veu (per l’Institut d’Estudis Superiors) i més d’una vintena de cursos en els àmbits de la musicoteràpia, logopèdia, música i pedagogia musical. Ha estat responsable dels tallers de Musicoteràpia del master de logopèdia de l’Escola de Patologia del Llenguatge des de 2010. Treballa al Servei Municipal de Logopèdia de La Garriga des de fa 14 anys i compta amb una consulta privada on ofereix serveis de diagnòstic i intervenció pedagògica i logopèdica. Amb anterioritat ha publicat Làmines d’Estimulació de la Parla (Àlber, 2006) en col·laboració amb Lourdes Badell i Isabel Viñas i il·lustrat per David Madueño.

David-aut
David Madueño Ranchal (Il·lustracions) és físic de formació. Malgrat això, la seva afició a la il·lustració el porta a col·laborar en diversos projectes no professionals. Ha dibuixat per vàries campanyes de CCOO de Catalunya i ha il·lustrat Làmines d’Estimulació de la Parla (Àlber, 2006) en col·laboració amb Lourdes Badell, Marta Bertran i Isabel Viñas.

 

 

Entradas recientes